Obsah fóra mobilecity.cz mobilecity.cz
SMS zdarma, Android aplikace a hry, mobilní telefony.
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

brána 1188.cz - nelze se přihlásit
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 30, 31, 32  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mobilecity.cz -> Oskárek - SMS zdarma
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mac
Autor aplikace :-)


Založen: 26.10.2007
Příspěvky: 2009

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 5:26 pm    Předmět: Citovat

No, v podstatě mi to funguje, až na jednu drobnost (nabídnutí nového kódu v případě špatného opsání). A ještě je potřeba zmenšit velikost obrázku s kódem.

Ale obávám se jiného problému - při pokusech jsem nabyl dojmu, že kód je stále méně čitelný. Mohlo by to být tím, google (generuje kód) kontroluje IP a pokud se často opakuje tak ho znepřehlední Sad.

Jinak než v ostrém provozu to ale neověřím...

Nechce se někomu problematiku captchy od googlu nastudovat a výsledek mi sdělit? Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
7493



Založen: 20.2.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 8:16 pm    Předmět: Citovat

No, jsou ty kódy šíleně nepřehledné, zkoušel jsem 32x poslat jednu zprávu a pokaždé špatně opsáno. Prostě o2 musí házet klacky pod nohy Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
murzik



Založen: 15.4.2011
Příspěvky: 35

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 9:28 pm    Předmět: Citovat

ad ropman: Chudáci operátoři, ještě se jich zastávej. Že jim klesají tržby? V Česku mají jedny z nejvyšších tržeb při nejnižší kvalitě poskytovaných služeb. Jen se podívej na nabídky operátorů všech okolních zemí. Tarify s tisícemi minut na volání a tisícemi SMS, neomezenými datovými tarify v sítích, kde pokrytí 3G je i sebemenší vesničce. Bohužel ani není pravda, že O2 unikají nějaké peníze za SMS. Já jsem zákazníkem jiného operátora než O2 a tudíž za SMS bych měl platit jinému, nikoli O2, takže např. u mě O2 o žádné peníze za SMS nepřichází. Naopak, můj operátor mi umožňuje odesílat SMSky zdarma ze svého portálu a to v rozsahu 760 znaků a bez opisování nesmyslných kódů, protože jsem u nich registrován a nehrozí tak, že bych jejich služby zneužíval na nějaké reklamní účely, proti kterým jsou tyto kódy namířeny.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cagas



Založen: 12.12.2011
Příspěvky: 115

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 9:49 pm    Předmět: Citovat

zatím jsem ani jednu sms neposlal kvůli limitu 8mi znaků na zadání toho textu u java verze Razz a hlavně dost nečitelný no...Sad
_________________
Samsung Galaxy S5 G900F
ROM: Stock Android 5.0
Kernel: Stock

Oskárek plus + beta Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Snow



Založen: 25.1.2012
Příspěvky: 94

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 10:40 pm    Předmět: Citovat

je to moc malé, nejde to.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
7493



Založen: 20.2.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 12:13 am    Předmět: Citovat

přesně tak, člověk to nepřečte ale větší kód se nevejde na displej u aplikací (jedině v prohlížeči, ale to bere tolik dat navíc!). Tohle není žádná chyba oskárka, jen chci říct, že prostě o2 si vymyslí snad cokoliv, aby žádná aplikace ani program nemohl odesílat sms jako člověk. A co se týče chudáčků operátorů, viz Murzik. A ještě k tomu - jak to, že teda vf umožní posílat 760 bez kódu a tm rozdělí dlouhou sms na několik 160? S kódem, který ale jde přečíst a dokáže splnit svoji funkci bez toho, aby omezoval člověka jako ten paskvil u 1188? Držím palce určitě to půjde nějak zařídit.
Čítač 7493
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lovo



Založen: 10.12.2007
Příspěvky: 706

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 12:26 am    Předmět: Citovat

Ale chlapci! Však si pořád nestěžujte, vždyť jsme vyhráli soutěž. Současné i budoucí výhody z toho plynoucí tedy většina uživatelů chtěla a těšila se na ně. Wink Jak na konci jednoho historického filmu: "Tak co vlastně chcete?"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
KacenkaTp



Založen: 4.6.2012
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 2:04 am    Předmět: Citovat

zdravim, uz jsem myslela,ze tehle problem mam jen ja... Take mi kod nejde rozlustit a kdyz uz si myslim ze to mam tak je stejne spatne Sad pekna podpasovka od O2 to je Sad(
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ropman



Založen: 1.9.2008
Příspěvky: 76

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 6:14 am    Předmět: Citovat

murzik: jak je to s opy mi opravdu vysvětlovat nemusíš, já s O2 vedl spor o slušnou částku a vyhrál (viz články o nevrácení kreditu na mobilmánii). Já je neobhajuji. Popisoval jsem obecný princip. Nevím kolik ti je a čím se živíš, ale představ si že podnikáš za účelem zisku, třeba prodáváš vodu, díky čemuž máš na chleba, můžeš si zajít do kina, koncert, dovolenou. Pořád si představuj sebe, je to tvůj byznys. A teď přijde někdo, kdo ti navrtá potrubí, začne ti (pořád tobě osobně) brát platící zákazníky a rozdávat jim TVOU vodu zadarmo. A aby to nebylo vše, ještě to vyhlásí do světa jaký je kabrňák a s tím jak TOBĚ krade vodu se přihlásí do Dne D jako se super podnikatelským nápadem aby o tom že navrtal potrubí všichni věděli.
Co udeláš TY, jako obchodník s vodou, abys o vodu nepřicházel? Nějakým opatřením tomu zamezíš.
Nebudu to natahovat. Free brány v ČR nejsou pokud se nepletu ve světě zase tak obvyklé a když už fungovaly a dalo se jich využívat pomocí aplikací jako je oskárek, nebylo lepší pěkně potichu držet hubu a krok a prostě tu možnost pouze tiše využívat? Nedalo se to čekat? Lovo to psal už dávno a já měl stejný názor.
Na druhou stranu pro autora vítězství v té soutěži možná mělo větší efekt, než pár zaslaných příspěvků od uživatelů, to je zase jeho byznys Smile

Aby nedošlo k nedorozumění tak rozhodně nebrojím proti Oskárkovi, když nejsem u PC kde používám jiný program na SMS tak Oskarka používám, ale nemůžu počítat s tím, že bude fungovat vždy na 100% právě z těchto důvodů.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pojdmebojovat



Založen: 19.3.2012
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 6:43 am    Předmět: Citovat

Dočasné řešení je i přes internetový prohlížeč, přes stránku m.smsmania.cz ... Co by registrovaní, nemusím opisovat kód a zatím bez problémů chodí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mac
Autor aplikace :-)


Založen: 26.10.2007
Příspěvky: 2009

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 9:10 am    Předmět: Citovat

Tak zatím jsem odesílání do O2 nastavil přes e-mail. Bohužel projde jen 22 znaků, ale snad se mi to povede trochu "natáhnout".

ropman, Lovo: aplikací jako Oskárek je v současné době celkem dost a jsou logickou reakcí na "místní sms situaci". Nemyslím si, že zrovna soutěž měla nějaký vliv na rozhodování operátora. Jinak zánik sms bran zdarma jsem předpovídal už před lety...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
murzik



Založen: 15.4.2011
Příspěvky: 35

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 10:51 am    Předmět: Citovat

ad ropman: Děkuji za podrobný popis úniku zisku našim operátorům. Přesto opět s Tvým příspěvkem nesouhlasím. Operátorům nikdo potrubí nenavrtává. To, že oni svými branami umožňují všem zákazníkům bez rozdílu příslušnosti k jednotlivým operátorům zasílat zdarma SMSky, přece ještě neznamená, že když přijde někdo šikovný jako je mac a udělá prográmek k snazšímu využítí, někoho okrádá nebo dle Tvé rétoriky - navrtává potrubí. Já se především pozastavuji nad tím, jaktože nejmladší a nejmenší operátor v ČR umožňuje odesílat bez opisování kódů až 760 znaků do své sítě a naopak O2 neustále vymýšlí kdejaké znepříjemnění.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
7493



Založen: 20.2.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 12:17 pm    Předmět: Citovat

To je jednoduché, s takovouhle branou nikdo pracovat nechce a proto chce o2 přimět zákazníky, aby posílali pohodlněji sms placené. A proč? Protože chtějí škubat. A to kolikrát i dost podlým způsobem.

Nejdřív udělají tarif txt, který má balíček za 35 korun na týden neomezený sms, samozřejmě to bylo prodělečné, protože každý napsal třeba 1000+ sms. No?

A tak zrušili txt. Ze dne na den mi prostě napsali Změna tarifu na NA!Pište. Bez balíčku a super ultra zlevnění sms ze 2 Kč na 1.90 Kč Very Happy Dokonce přihodili "výhodu" Very Happy - při dobití za 300+ internet na týden místo za 40 JEN za 20 korun Very Happy Ale fakt výhoda - nejdřív mi aktivovali normální internet za 40 a pak tenhle za 20, takže jsem dostal supervýhodný internet za 60 korun. Kdybych tam nezavolal, tak mám za měsíc místo 80 za internet 240 Very Happy

A to není jediný případ, prostě mi jednou přišlo Za 4 premium sms z (datum) odečteno 47 Kč. Nic jsem pochopitelně neposílal, tak se ptám, co to je, a oni Jéééééééééje, my vám to vrátíme..... A teď si vemte, že spousta lidí takové sms od devět děvět..... vůbec nečte, takže si myslím, že o2 vůbec, ale vůbec o nic nepřichází, kor takovouhle aplikací, která dělá to samé, jako brány operátorů, akorát je vše pohodlné, na jednom místě, s kontakty atd.!

To posílání přes email funguje a odesilatelem je mobilecity.cz@něco. Samozřejmě je to 22 znaků, jako u klasického mailu z mailu. Ale je to pohodlnější!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hubi12



Založen: 17.6.2011
Příspěvky: 26
Bydliště: strakonice

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 1:30 pm    Předmět: Citovat

tak mě už od pátku sms z oskarka nejede. píše mi to že mohu posílat pouze 22 znaků. pracuje se na nápravě nebo je to v háji? díky
_________________
Nokia 5800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
7493



Založen: 20.2.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2012 1:55 pm    Předmět: Citovat

Teď se to tu psalo Very Happy Kódy nebyly k přečtení a tak je Oskárek zatím předělán tak, že to do o2 posílá jako email na číslo @sms.cz.o2.com. Sms přes email mohou mít jen 60 znaků, ale to včetně adresy, takže na text zbude jen 22 znaků. Divím se ale, že funguje třeba m.smsmania.cz a to bez jakýchkoli kódů, jen občas je tam antispam o šesti číslech, který jde v pohodě přečíst..... Možná by šlo do Oskárka přidat i tuto bránu, když tam je i Poslatsms??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mobilecity.cz -> Oskárek - SMS zdarma Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 30, 31, 32  Další
Strana 2 z 32

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com